Nieuw beveiligingssysteem nodig: maar nú even niet…

De veiligheid van medewerkers en klanten is u heel wat waard, daarmee wilt u geen risico lopen. Toch kan ook hier de regel opgaan ‘bezint eer ge begint’. Passend binnen een meerjarenbegroting voor onderhoud is het goed mogelijk bepaalde investeringen een jaartje uit te stellen!

De teleurstelling was groot toen de facilitymanager hoorde dat het net aangeschafte beveiligingssysteem nog wel even op zich had kunnen laten wachten. Door de economische crisis valt het voor bedrijven niet altijd mee om de noodzakelijke investeringen te kunnen doen. De rol van banken behoeft hierbij geen toelichting, er is bij veel bedrijven op korte termijn te weinig geld beschikbaar.

Adviesgesprek of Second Opinion

Tijdens het adviesgesprek bleek dat de verantwoordelijke manager niet op de hoogte was van de actuele wet- en regelgeving voor veiligheid. In dit geval was het mogelijk geweest om het bestaande systeem nog even te handhaven, waardoor tienduizenden euro’s voor ander investeringen beschikbaar waren geweest.

Heeft u een vraag over een beoogde investering in een veiligheidssysteem of -situatie? Maar dan een afspraak om dit te toetsen. Misschien hebben we wel goed nieuws voor u. U wordt er in ieder geval nooit slechter van om iemand kritisch naar uw plannen te laten kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *