Achtergrond

Bureau Derksen is gevestigd in Lienden, Gelderland en kan bogen op 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Oprichter en eigenaar van het naar hem genoemde all-round beveiligingsbureau is Wim Derksen. In 2007 gestart als SMcE, is het bureau in 2013 omgedoopt naar Bureau Derksen. Het bureau adviseert, ontwerpt, beheert en controleert alles wat met veiligheid te maken heeft.

Als beveiligingsadviseur is Wim een man uit de praktijk die in zijn werkzame leven alle facetten van het installatie- en beveiligingsvak heeft doorlopen. In het verleden werkte hij voor Delta Techniek Veenendaal, Honeywell ESD in Apeldoorn en EFPC in Bilthoven. Flexibel en pragmatisch zet Wim graag zijn tanden in kleine en grotere uitdagingen!

Werkwijze

Integer, onafhankelijk en deskundig zijn kwalificaties die in samenwerking met het bureau inhoud krijgen. Het bureau adviseert, ontwerpt, beheert en controleert alles wat met veiligheid te maken heeft.

Voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, blusgas en sprinklersystemen, inbraakdetectie en toegangscontrole werkt Bureau Derksen nauw samen met installatiebedrijven en andere specialisten. Dit zijn professionals die zich op in hun specifieke vakgebied hebben bewezen. Door deze samenwerking combineert het bureau flexibel haar kennis en kunde met die van haar partners, waarbij er wel altijd sprake is van één duidelijk contactpersoon.

Kwalificaties en certificering

Wij werken integer, onafhankelijk en deskundig voor bedrijven en vastgoedeigenaren. Het uitgangspunt is hierbij om de veiligheidsrisico’s in kaart te brengen en tijdig de juiste maatregelen te treffen. Ons uiteindelijke doel is om naar een gemonitorde en beheerde veilige situatie te werken, waarbij er tijdig actie wordt ondernomen als veiligheidzaken in het geding komen.

Bureau Derksen beschikt over een Kiwa certificering ISO 9001 voor brandveiligheid en inbraakbeveiliging.

Contact opnemen