Advies brandveiligheid voor korfbalvereniging Tiel ‘72

Met de bouw van een nieuwe sporthal gaat voor korfbalvereniging Tiel ’72 een lang gekoesterde wens in vervulling. Sporten is gezond voor lijf en leden, maar dan moet het natuurlijk wel veilig gebeuren! Bureau Derksen draagt de vereniging een warm hart toe en levert als adviseur een bijdrage voor de brandveiligheid van de locatie.

In tijden dat sport en cultuur het moeilijk hebben wordt er een beroep gedaan op maatschappelijk betrokken ondernemers. Zonder dit sponsorschap kunnen veel minder jongeren en volwassenen sporten en zijn sportieve prestaties als van Olympische winterspelen in de toekomst niet meer mogelijk.

Inbreng ervaring en expertise

Bureau Derksen helpt graag bij de ontwikkeling en exploitatie van de nieuwe korfbalhal door levering van advies en expertise op het gebied van brandveiligheid. Vanaf het programma van eisen en de bouwtekeningen heeft Bureau Derksen gekeken naar zaken als brandwerende materialen, vluchtroutes, nooduitgangen, tribunes, etc. De leden kunnen dus met een gerust hart hun passie volgen en de vereniging naar een hoger plan tillen. Kijk op de website van de vereniging voor informatie over de bouw of bekijk het artist-impression filmpje voor een indruk van de nieuwbouw.

Wil je meer weten over brandveiligheid in het publieke domein? Neem dan contact op met Bureau Derksen voor een adviesgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *